Regionale Democratie in Actie-Dagen

 

Regionale Democratie in Actie-Dagen

Democratie in Actie-dagen van start! De Democratie in Actie-dagen zijn onderdeel van een reeks bijeenkomsten, georganiseerd in verschillende regio’s. Houd de website in de gaten voor thema's, regio's en data!

Met veel plezier kijken we terug op twee mooie bijeenkomsten, de eerste regiodag die op 11 december in Roermond heeft plaatsgevonden en de tweede regiodag die op 19 december in IJsselstein heeft plaatsgevonden. Benieuwd hoe het is geweest? Kijk dan hier voor de eerste dag en hier voor de tweede dag. De derde regiodag komt er 10 februari aan in Leeuwarden.

De eerste workshops zijn bekend! Bekijk het voorlopig programma hier.

Aanjagers van het Tsjûkemar, de natuurchallenge en de omgevingswet die eraan komt. Hoe profileer je je als overheid bij maatschappelijke initiatieven en hoe ga je als lokaal bestuurder met inwoners initiatieven om? Hoe verhoudt lokaal mandaat zich tot regionale samenwerking? Dit zijn allen vraagstukken die in Fryslân zeer actueel zijn

De bijeenkomst over "maatschappelijk initiatieven en de overheid" vindt plaats op het Provinciehuis in Leeuwarden (Tweebaksmarkt 52, Leeuwarden). Het complete programma duurt van 14:00 tot 21:00 uur. De inloop start om 13:30 uur.

Aanmelden

Op de hoogte blijven van alle bijeenkomsten van Democratie in Actie? Meldt u aan voor de nieuwsbrief, klik hier